top of page

Celebració Dijous Sant

Bona tarda famílies,

Per començar a endinsar-nos en la vivència de Dijous Sant, us hem preparat un vídeo per poder compartir l'Últim Sopar en comunitat. Intentant, malgrat les circumstàncies, ser fidels els diferents moments entranyables del sopar, hi trobareu la lectura de l'Evangeli i en Víctor que ens fa una reflexió de la Paraula. A més a més, les indicacions per seguir l'esdeveniment i ser-ne partícip de tots els seus moments:

1. Gest de netejar els peus. Abans de començar, heu de saber que podreu fer el gest de netejar-vos els peus a casa, entre vosaltres, i per tant tingueu preparat els estris necessaris, cubell o gibrella, aigua i una tovallola. Com que ens agradaria poder ser-hi en el gest de cada família, hem pensat que els qui volgueu podeu compartir aquest moment amb una fotografia que podeu penjar en el vostre perfil d'Instagram, posar-hi el nom de la familía i etiquetar la instantània amb @Pasqua Familiar i d'aquesta forma tots podrem gaudir-ne.

2. Us convidem a para la taula tal i com hem fet nosaltres posant-hi tot el que considereu important per poder celebrar-ho en família.

3. Per altra banda, cap a les 19.30 hauríeu de visionar el vídeo que us hem preparat, ja que a les 20.30h ens volem trobar per cantar tots junts el Pare Nostre, i ho farem a través de la plataforma Zoom. Per poder ser-hi, heu de clickar al següent enllaç, us demanarà el password que també us ho especifiquem:

Join Zoom Meeting

https://us04web.zoom.us/j/333447828?pwd=R0lqd2l0RjRWaVE3Wnpia0xSMWJjUT09 


Meeting ID: 333 447 828
Password: 057448
Sobretot és important que sigueu puntuals i ho prepareu amb temps per poder estar connectats a les 20.30 i així poder cantar tots junts i per uns moments pensar que som allà, a Llinars.

Us hi esperem!

bottom of page