top of page

Espai  5è i 6è

Bon dia

 

Mireia, Biel, Cèlia, Aniol, Laia, Teo,Ester, Gabriel, Joan, Oriol i tots vosaltres que esteu vivint l’aventura de la Pasqua Familiar connectats i que no sabem el vostre nom.
Què tal , com va anar ahir? Vas desmuntar molt la casa fent el circuit? Vas aconseguir que tots els de casa el passessin?


Ara et volem convidar a que tu i la teva família us expliqueu com us vau sentir fent-lo. Aquí us proposem unes pistes per poder treballar-ho.
Vau fer el circuit mirant qui el feia més de pressa o l’objectiu va ser que tots el passéssiu fent bé cada tram i passant una bona estona?

Què és més importat, tant a l’hora de fer el circuit com a l’escola, a casa, amb els amics...Fer les coses molt ràpid o fer-les bé encara que això suposi haver d’estar més temps?

Quin tram del circuit et va costar més? I a la resta de família? Va ser el mateix per tots?

A l’escola, a casa, amb els amics, a la feina........ quines són les dificultats més grosses que tenim? I en aquests dies de confinament a casa, hi ha “trams” difícils? Què estem fent per passar-los?
 
Al fer el circuit vam necessitar ajuda per passar algun tram? A la vida, com intento superar les dificultats, sol o amb l’ajuda dels amics, dels pares, dels mestres? I nosaltres, som ajuda pels altres?

    Si  us ve de gust, ens podeu explicar el que heu fet aquests dos dies a l’apartat de comentaris de l’activitat i així, quan ho llegim, ens podrem sentir com si estiguéssim tots junts.

bottom of page