top of page

PASQUA FAMILIAR 2022

Enllaç a les fotos de Pasqua Familiar '22

Sortida joves I i II

Comiat joves que acaben la Pasqua Familiar: Marcel i Anna

Hola famílies, 

comencem el mes de febrer amb ganes de superar protocols, quarantenes, certificats... i per això ens animem a organitzar presencialment la trobada de Quaresma, el 6 de març, i la Pasqua Familiar, del 14 al 17 d'abril. Després de dos anys de parèntesi necessitem, espiritualment i anímicament, celebrar una Pasqua presencial.

 

Així que si vosaltres també en teniu ganes, ja podeu fer la inscripció! Us adjuntem l'enllaç (paciència que és un pèl llarg): https://forms.gle/zFazVgBiiNvK9qQC9

 

Data límit per fer la inscripció: 25 de febrer.

 

Així, el diumenge 6 de març, a la trobada de Quaresma a Llinars, ja podrem treballar en comissions, sabent els qui serem.

 

Preu: conservem el preu del 2019. És una forquilla en funció de les possibilitats de cada família, perquè el preu no sigui cap dificultat.

 

Tallers i celebracions: si veniu a la Pasqua per primer cop, no patiu, no cal preparar cap dinàmica. Però heu de saber que a la Pasqua, tot es fa entre tots. Per tant, a partir del segon any us convidem a ser protagonistes d'algun moment pasqual. Per això al document us preguntaran: què us ve de gust? És important saber que cap família prepara sola la dinàmica, sempre es fa amb dues o tres famílies. 

 

Serveis: al formulari també trobareu un espai de serveis. Això són tasques que hem de fer entre tots perquè la vida de la Pasqua flueixi.

 

Les famílies que teniu fills que a priori van plegar de la PF el 2019, 2020 o 2021, rebreu un correu personalitzat per treballar conjuntament com donar sortida als joves nascuts el 2003, 2004 i 2005.

 

Celebrarem la Pasqua respectant totes les mesures del moment i la normativa vigent, perquè sigui segura, però també intensa i sobretot vivencial. 

 

Ara ens toca parlar en família i fer la inscripció. Som-hi, tenim un mes. 

 

Ah, i molt valuós: compartiu aquest correu entre amics, veïns i parents que això de la Pasqua els hi pugui fer algun bé.

 

Si teniu algun dubte sobre la PF,: escriviu-nos al mail pasquafamiliar1998@gmail.com i parlarem per desfer neguits i facilitar la vostra participació.

 

Salut i una abraçada,

 

L'equip de Pasqua Familiar

https://www.pasquafamiliar.cat/

bottom of page