top of page

NO T'HO PERDIS

Comunitat Marista de Llinars del Vallès

fotografia_ctat_llinars_1.jpg

“BON DIA, VIDA!”


La Comunitat Marista de Llinars saluda amb estimació i nostàlgia a la Comunitat cristiana de PASQUA FAMILIAR, i us desitja una Feliç Pasqua de Resurrecció del Senyor 2020 en el seu internament.


És una pena veure la casa buida, els patis solitaris, les portes tancades…
El CORONAVIRUS ens té segrestats, però no derrotats.
Els Germans Xenxo, Jordi Durán, Miquel Mas i Jordi Cunillera hem celebrat la Pasqua Comunitària tornant al pla antic, com fèiem els Maristes: interiorització dels Misteris Sants.

La Televisió i el Youtube, amb la seva potent imatge, han portat fins a casa les cerimònies del Sant Pare des del Vaticà, de Montserrat, de la nostra parròquia de Collsabadell, i la veu de moltes ràdios compromeses… Ens sap greu que per un problema tècnic no hem pogut seguir la Pasqua Familiar.


El nostre petit oratori ens ha acollit a les 8 h. Laudes-meditació de la Paraula, i 19.30 h. Vespres, contemplació i compartir en l’Esperit Sant, donant vida als Misteris Sagrats commemorats.
Emoció especial en rebre el Testament Espiritual de Jesús agonitzant, deixat a la seva Mare i a Joan (el deixeble estimat de Jesús): “Mare, aquí tens el teu fill” (nosaltres), i després va afegir mirant a Joan, “aquí tens la teva Mare”.
Aquesta és la rica herència que ens va deixar Jesús a l’Església, que hem de conservar i fer créixer. Recordem: ”Tot a Jesús per Maria i tot a Maria per a Jesús”, com ens deia i volia Sant Marcel·lí Champagnat.


Jesús, LLUM del món, va ressonar la Solemne Vigília. Com no recordar la nostra Foguera i les Torxes enceses baixant des de la piscina, i els Batejos dels vostres nens/es, i el Pregó Pasqual, anunci de la Resurrecció. I molts moments viscuts per tots vosaltres a la PF.
Desitgem que la nostra Pasqua Familiar segueixi creixent. Us esperem il·lusionats i a tots, sense que no falti ningú. Que el virus no us visiti, ni us guanyi.


Que el “GRAN VIVENT, JESÚS” us concedeixi la SEVA PAU i el SEU AMOR.
“CRIST VIU”

Toni Torrelles

toni torrelles.png

Gent que conec i estimo, gràcies per fer-nos viure aquesta Pasqua especial, intima, reclosos, però esperançats.

I entendrem millor la "clandestinitat" de tot plegat en la primera Pasqua Cristiana.

Ells també, amagats, amb desconfiança i por, amb inquietud, però fidels a l'Amic que continua mostrant-los el camí a seguir.

Dijous, el de la fraternitat i el servei incondicional.

Divendres el de la identificació amb els perduts i oblidats, els petits i més dèbils.

Dissabte serà Maria qui ens farà de dona forta per continuar dempeus, amb la petita esperança que es cou al foc de l'amor i l'amistat.

Bon camí de Pasqua a tots i totes!

Gmà. TONI TORRELLES

Josep Miralles:

(Foto d'un recent aniversari de 91 anys d'un germà de comunitat)

JOSEP MIRALLES.jpeg

Em recordo molt de les Pasqües en que vaig participar. Vaig aprendre molt sobre famílies i nens i d'iniciació a la fe... I em vau tractar molt bé.

Aquesta Pasqua és molt excepcional. És com un Divendres Sant global.

Tots "confinats" i per tant aïllats del contacte físic. Afortunadament tenim whats apps i e-mails i skype... si no seria terrible.

 

M'agrada pensar que el món podria millorar després de la pandèmia, pero em temo que no serà fàcil i que potser no sigui cap a bé... En fa falta viure a fons els sentit de la Pasqua per lluitar amb esperança quan es pugui...

 

I mentre estant, ser bons els uns amb els altres i aprendre a estimar millor.

Josep Miralles s.j.

creu quatre.jpg
PASQUA SENIOR.jpeg

La Pasqua Familiar Senior ha engegat aquest any telemàticament. Bona part de les famílies que hi participes ens han precedit en la nostra Pasqua Familiar, a totes els desitgem que hagi estat una bona experiència i que tingui continuïtat.

bottom of page