top of page

LA PASQUA FAMILIAR DE LLINARS DEL VALLÈS

Som comunitat d’amics de Jesús. La PF és una experiència de fe intensa, una vivència de família, que toca el cor d’infants, joves i adults. La PF són quatre dies de celebracions, cants, jocs, pregàries, teatre, excursions… de trobada amb un mateix, de fer família i de convivència amb altres famílies.

Som comunitat de famílies i tenim cura que cadascú dels de casa s’hi trobi bé.

Per tant, a la PF hi ha activitats pensades per les diferents edats: jocs i tallers pels infants, circ per nois i noies de 5è i 6è de primària, un servei pels de 1r i 2n d’ESO i una excursió de tres dies pel Parc del Montnegre i el Corredor, pels joves de 3r i 4t d’ESO. A partir dels 16 anys, els joves participen a la Pasqua Juvenil de les Avellanes. També els pares i mares tenen un itinerari per ells. I, evidentment, hi ha espais conjunts.

 

La Pasqua l’autogestionem els participants. Per això ens repartim les diferents activitats i els serveis. 

 

Cada any tenim un lema que motiva les activitats i relliga tot el que passa durant quatre dies a Llinars del Vallès. Aquest lema també es treballa durant les trobades prèvies. El 2021, el centre d’interès és DESPERTA'T !

Història de la Pasqua Familiar:

La PF de Llinars del Vallès neix de la inquietud d’uns pares i mares que, de joves, havien viscut la Pasqua Juvenil de les Avellanes. Quan van ser pares van cercar un espai per continuar celebrant uns dies essencials de la vida cristiana i van trobar-se celebrant una Pasqua a la Farga de Queralbs, al Ripollès. A poc a poc i amb molta intensitat, aquesta història va prendre forma i més famílies van sumar-se a la proposta. La casa es va quedar petita i el 2014 la PF es va desplaçar a Llinars del Vallès, on som acollits per la comunitat marista.

bottom of page