Havent encetat ja el 2024 obrim el període d’inscripcions a la nostra Pasqua Familiar 2024: a través d’aquest enllaç (https://forms.gle/TaHCdESfGafJdMLH6) accedireu al formulari per fer-ho. Esperem retrobar-nos totes i tots i viure la Setmana Santa plegats a la casa Mogent de Llinars del Vallés, del 28 al 31 de març, fent nostre el lema d’aquest any, ETS A CASA !!

Alguns recordatoris:

🏠 viure la Setmana Santa envoltats de persones que comparteixen la nostra mateixa fe, i que ho fan de forma natural, en família, és un tresor i hem de mirar que altres famílies el puguin conèixer. Compartiu doncs el contingut d’aquest mail amb qui creieu, sense problema! També podeu compartir que hi ha informació a la web pasquafamiliar.cat i aquest vídeo que recull prou bé el que vivim a Llinars: https://www.youtube.com/watch?v=0ak7L5LdlIw&t=116s

🏠 les famílies que vinguin per primer cop a la nostra Pasqua Familiar no cal que s’incriguin a cap Grup de Preparació (les altres sí eh??? 😉) però si a algun servei.

🏠 lamentablement hem hagut de pujar una mica la forquilla de preus de la inscripció, de 105 eur a 135 eur (la inflació no perdona). Dins d’aquesta forquilla, com sempre, que cadascú aporti segons les seves possibilitats!

🏠 podeu fer les inscripcions fins el proper 9 de febrer i el pagament de la vostra estada a Llinars per tot el proper dia 29 de febrer.

🏠 el 25 de febrer tenim Trobada de Quaresma. Segur que algun moment trobarem per compartir amb les altres famílies que estiguin en el nostre mateix Grup de Preparació!

Qualsevol dubte o suggeriment el podeu fer arribar a aquesta adreça de correu (pasquafamiliar1998@gmail.com).

Ah, i aquí van alguns enllaços que us poden servir per posar-vos “en situació”, que amb música els formularis d’inscripció sempre s’omplen millor ! :

Una forta abraçada !